Irlanda (Cork) per Setmana Santa: vol a/t + 4 nits d’hotel per 204€

Destinació: Cork (Irlanda)

Dates: 03-07 d’abril de 2012 (Setmana Santa)

203,98 €

preu per persona vàlid en el moment de la comprovació

Irlanda és més que un país. Es tracta d’una illa dividia políticament en dos (la República d’Irlanda i Irlanda del Nord, que pertany al Regne Unit), però amb una personalitat única. Històricament ha estat una illa pobra i rural, però lluny de viure’s com un inconvenient, la seva gent ha aprofitat les característiques del seu destí per donar una càlida benvinguda als benaventurats que trepitgen el seu racó de món, sempre verd i humit. Irlanda no destaca per tenir unes infraestructures de primera, però poder recorre-la, diuen, és tota una experiència vital. Irlanda i la seva gent sempre reben amb un somriure, bona música i una pinta de Guiness.
 
A més, tenen Ryanair. I això la fa assequible. Anar-hi pot ser barat, fins i tot per Setmana Santa, i encara més si ens allunyem de Dublín, la seva capital en auge. 
 
Podeu veure més sobre els seus paisatges en aquest video:
 

Anada

Ryanair FR 6751. Dm 03/04/2012 Girona 07:35 – Cork 09:05

.

Tornada

Ryanair FR 6752. Dis 07/04/2012 Cork 09:30 – Girona 13:05

.

Allotjament i pensió

Killarney Guest House. 3* al centre de Cork i al costat de la seva universitat centenària. WiFi i aparcament gratuït. Valorat en 8,2 sobre 10 per més de 400 clients. 

.

Què contempla el preu

Vol d’anada i tornada des de l’Aeroport de Girona a Cork (equipatge de mà) i 4 nits d’allotjament en habitació doble (1 o 2 llits) en règim de només allotjament en un hotel 3* al centre de la ciutat.  Recàrrec de compra amb targeta de crèdit dels bitllets  ja calculat en el preu final. Les condicions de l’hotel per aquest preu són no reembossables. Hi ha la possibilitat de contractar reembossament gratuït per 20€ més.

.

Què NO contempla el preu

Desplaçament als aeroports, facturació de la maleta (vegeu restriccions aplicables a l’equipatge de mà), altres extres com selecció de seient i àpats.

.

Reservar el vol

Reservar l’hotel

.

Moment de la cerca: 31/04/12 12:40

Foto: CC traviscrawford @ flickr

Deixa un comentari